[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Følgende kjøpsvilkår gjelder for netthandel hos vannscooterdeler.no. Når du gjennomfører ett kjøp aksepterer du våre kjøpsvilkår og det inngås en bindende avtale mellom Vestfold Maritim AS og deg som kunde. Betingelsene utgjør sammen med bestillingen og ordrebekreftelsen det samlende avtalegrunnlaget for kjøpet.

Firmaopplysninger

Firmanavn: Vestfold Maritim AS
Organisasjonsnummer: 912 155 706 MVA
Postadresse: Postboks 5, 3159 Melsomvik
Besøksadresse butikk/pickup: Bekkeveien 200, 3173 Vear

Generelt

Salg til forbruker er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven. Du må være over 15 år for å utføre en handel hos oss.

Priser

Alle priser oppgitt er inkludert merverdiavgift. Dersom du bor på Svalbard eller Jan Mayen må du ettersende et merverdigavgiftsskjema om du ønsker tilbakebetalt merverdiavgiften.

Prisen du får oppgitt i kassen er prisen du betaler. Total prisen er inkludert produktkostnad, fraktkostnad og emballasje.

Prisene våre kan justeres, og vi tar forbehold om prisendringer.

Betaling

Vi tilbyr betaling med kort.

Du kan bruke Visa eller Mastercard, og kjøp med kort er gebyrfritt. Ved bestilling trekkes pengene fra konto. Alle kortbetalinger behandles av vår samarbeidspartner Stripe, som kontrollerer om kortet er godkjent for kjøp. Alle kort- og personopplysninger er krypterte, slik at ingen kan se dem.

Ordrebekreftelse

Straks bestillingen din er utført mottar du en ordrebekreftelse til den e-post adressen du oppga da du fullførte kjøpet. Ordrebekreftelsen inneholder opplysninger om bestillingen, leveringsadresse, betalingsmetode og priser. Vi ber deg om å kontrollere denne, og kontakte oss umiddelbart på epost, om noe ikke stemmer. Når varen sendes fra oss vil du få en bekreftelse på at varen er sendt og på vei. Det vil da også følge med vedlegg med informasjon om retur og bytte.

Leveranse

Normal leveringstid er 1-5 virkedager. Vi tar forbehold om forsinkelser i perioder med stor pågang hos eller hos våre samarbeidspartnere Posten og Bring. Maksimal leveringstid er 14 dager. Dersom din bestilling ikke er levert innen den tid har du som kunde rett til å heve kjøpet uten noen kostnad dersom noe annet ikke er avtalt.

Frakt

Vi sender alle varer gjennom Posten og Bring. For ordre med en verdi på 1500 kr og over, er frakten gratis. En fast fraktpris på 150 kr tilkommer ordre med en verdi under 1500 kr. Mindre pakker vil komme rett hjem til deg i postkassen, mens større varer vil du få en hentelapp/SMS på, og må hentes på nærmeste Postkontor eller Post i butikk innen 14 dager.

Dersom du bor i nærheten kan du hente varene i vår fysiske butikk. Adresse er: Bekkeveien 200, 3173 Vear. Det er da viktig at du velger dette i bestillingen din. Når bestillingen er klar for avhenting vil du få en epost om dette.

Personopplysninger

Vi behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet med andre eksterne registre.

Uavhentede/feiladresserte pakker

Dersom du unnlater å hente pakken på postkontoret eller oppgir mangelfull/feil adresse vil du motta en faktura på kr 150 inkl. mva, dette for å dekke våre fraktkostnader tur/retur, og våre lagerhåndteringskostnader. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding på epost om at du påberoper deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). I en tvist vil vi følge beslutninger fra Forbrukerklagenemda.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen du mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, gir du beskjed til oss på epost, og returnerer varen i samme stand som da du mottok den. Du kan åpne forpakningen og kontrollere varen, men på en slik måte at produktet og forpakningen ikke blir skadet. Ved retur legger du ved utfylt angrerettsskjema som lå vedlagt sendingsbekreftelsen. Du betaler selv for retur, og er ansvarlig for at varen kommer frem til oss. Husk å ta vare på din postkvittering som dokumentasjon på at retur av varen er sendt. Når vi mottar den returnerte varen vil beløpet bli tilbakeført på det kortet du benyttet da du handlet. Dersom det er skader på varen forbeholder vi oss retten til å gjøre fradrag i kjøpesummen tilsvarende verdireduksjonen.

Bytterett

Ønsker du å bytte varen i en annen størrelse eller farge anbefaler vi deg å bestille ny vare i nettbutikken, og deretter returnere din allerede kjøpte vare. Dette for at vi ikke skal bli utsolgt for den nye varen i mellomtiden. Gi oss alltid beskjed på epost, slik at vi er klar over at du ønsker å bytte. Ved alle bytter betaler du selv for returporto, og bytter må skje innen 14 dager fra du har mottatt varen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]